Advertisement

Manastirea Nicula Cluj / Manastirea Nicula Ziar De Cluj / Mii de pelerini au ajuns şi în acest an la mănăstirea nicula, cluj, cel mai mare pelerinaj ortodox din transilvania, organizat cu ocazia adormirii maicii domnului, prilejuită în 15 august.

Manastirea Nicula Cluj / Manastirea Nicula Ziar De Cluj / Mii de pelerini au ajuns şi în acest an la mănăstirea nicula, cluj, cel mai mare pelerinaj ortodox din transilvania, organizat cu ocazia adormirii maicii domnului, prilejuită în 15 august.. Deși se desfășoară în condiții de pandemie, restricțiile sunt mai blânde anul acesta, spun organizatorii. Manastirea nicula este extrem de cunoscuta printre credinciosi, pentru ca in fiecare an aici se aduna sute de mii de oameni sa celebreze sarbatoarea sfiintei maria, la data de 15 august. Distanţa rutieră dintre nicula şi manastirea, viteză, timp, consum şi costul mediu. Mănăstirea nicula (de calugări) este situată în apropierea oraşului gherla, în localitatea nicula ce aparţine de comuna fizeşu gherlii, sat aflat la marginea judetului cluj. 71,575 likes · 22,395 talking about this · 3,440 were here.

Important loc de perelinaj din ardeal situat la 5km de orasul gherla. Mănăstirea de pe colina aflată în imediata apropiere a satului nicula, este considerată cea mai importantă vatră monahală a transilvaniei, aceasta având o istorie neîntreruptă de câteva sute de ani. Mănăstirea nicula este un important centru de pelerinaj din ardealul de nord. Citeste acum toate articole despre manastirea nicula cluj pe digi24.ro Cel mai mare pelerinaj al verii din țară noastră, dedicat maicii domnului, a început la mănăstirea nicula din cluj:

Imagini Din Dronă De La Mănăstirea De La Nicula Video Stiri De Cluj
Imagini Din Dronă De La Mănăstirea De La Nicula Video Stiri De Cluj from www.stiridecluj.ro
Anual, in ziua de 15 august, cand manastirea isi serbeaza hramul, anume adormirea maicii domnului, mii de pelerini, atat din tara, cat si de peste hotare, se aduna in poienile din jurul. În anul 1713 guvernatorul transilvaniei. Mitropolitul clujului, ips andrei andreicuț, oficiază duminică slujba de liturghie de la mănăstirea nicula în fața a zeci de mii de credincioși veniți să se roage la icoana făcătoare de minuni a fecioarei maria. Manastirea nicula este extrem de cunoscuta printre credinciosi, pentru ca in fiecare an aici se aduna sute de mii de oameni sa celebreze sarbatoarea sfiintei maria, la data de 15 august. Un centru de vaccinare temporar ar putea fi amenajat la mănăstirea nicula, cu ocazia pelerinajului din 15 august. Citeste acum toate articole despre manastirea nicula cluj pe digi24.ro Și în acest an, la mănăstirea nicula va avea loc tradiționalul pelerinaj la icoana făcătoare de la minuni. Reprezentanții prefecturii cluj au avut o întâlnire privind organizarea evenimentelor religioase legate de sărbătoarea adormirii maicii domnului.

Mănăstirea nicula este un important centru de pelerinaj din ardealul de nord.

Programul pelerinajului la mănăstirea nicula. Anual, biserica este inconjurata de pelerini, mergand in coate si in genunchi, ca jertfa pentru iertarea pacatelor. Important loc de perelinaj din ardeal situat la 5km de orasul gherla. Mii de pelerini au ajuns şi în acest an la mănăstirea nicula, cluj, cel mai mare pelerinaj ortodox din transilvania, organizat cu ocazia adormirii maicii domnului, prilejuită în 15 august. Mitropolia clujului, maramureșului și sălajului, arhiepiscopia ortodoxă română a. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Mănăstirea ,,adormirea maicii domnului devine celebră în anul 1699, atunci când icoana maicii domnului pictată de preotul ortodox luca de la iclod, lăcrimează timp de … Procesiunea va începe sâmbătă, 14 august, la ora 12:00, de la biserica sfântul nicolae. In preajma marii sarbatori a adormirii maicii domnului, praznuita la 15 august, pe drumurile transilvaniei curg rauri de oameni, pelerini ai credintei, ce se. Distanţa rutieră dintre nicula şi manastirea, viteză, timp, consum şi costul mediu. Mănăstirea de pe colina aflată în imediata apropiere a satului nicula, este considerată cea mai importantă vatră monahală a transilvaniei, aceasta având o istorie neîntreruptă de câteva sute de ani. Întristările ce vin oamenilor sunt urmările păcatelor şi relelor lor. Avem 1 stiri despre manastirea nicula cluj.

Un centru de vaccinare temporar ar putea fi amenajat la mănăstirea nicula, cu ocazia pelerinajului din 15 august. În anul 1713 guvernatorul transilvaniei. Mii de pelerini au ajuns şi în acest an la mănăstirea nicula, cluj, cel mai mare pelerinaj ortodox din transilvania, organizat cu ocazia adormirii maicii domnului, prilejuită în 15 august. Citeste acum toate articole despre manastirea nicula cluj pe digi24.ro Mitropolia clujului, maramureșului și sălajului, arhiepiscopia ortodoxă română a.

700 De Tineri Din Cluj In Pelerinaj La Mănăstirea Nicula Doxologia
700 De Tineri Din Cluj In Pelerinaj La Mănăstirea Nicula Doxologia from doxologia.ro
Distanţa rutieră dintre nicula şi manastirea, viteză, timp, consum şi costul mediu. Dacă le răbdăm cu rugăciune, atunci vedem că vin iarăşi cele bune. . Mănăstirea de pe colina aflată în imediata apropiere a satului nicula, este considerată cea mai importantă vatră monahală a transilvaniei, aceasta având o istorie neîntreruptă de câteva sute de ani. Mii de pelerini au ajuns şi în acest an la mănăstirea nicula, cluj, cel mai mare pelerinaj ortodox din transilvania, organizat cu ocazia adormirii maicii domnului, prilejuită în 15 august. Avem 1 stiri despre manastirea nicula cluj. Câteva sute de credincioşi au ales să parcurgă pe jos traseul intre gherla şi lăcaşul de cult, iar unii dintre ei vor înconjura biserica în genunchi. Important loc de perelinaj din ardeal situat la 5km de orasul gherla. Contact manastirea nicula, harta manastirea nicula, adresa manastirea nicula

Manastirea nicula, clar este cea mai cunoscuta si apreciata manastire din cluj si desigur si din toata transilvania.

Anual, biserica este inconjurata de pelerini, mergand in coate si in genunchi, ca jertfa pentru iertarea pacatelor. Contact manastirea nicula, harta manastirea nicula, adresa manastirea nicula Citeste acum toate articole despre manastirea nicula cluj pe digi24.ro Mănăstirea nicula (de calugări) este situată în apropierea oraşului gherla, în localitatea nicula ce aparţine de comuna fizeşu gherlii, sat aflat la marginea judetului cluj. Mănăstirea de pe colina aflată în imediata apropiere a satului nicula, este considerată cea mai importantă vatră monahală a transilvaniei, aceasta având o istorie neîntreruptă de câteva sute de ani. Întristările ce vin oamenilor sunt urmările păcatelor şi relelor lor. Deși se desfășoară în condiții de pandemie, restricțiile sunt mai blânde anul acesta, spun organizatorii. Dacă le răbdăm cu rugăciune, atunci vedem că vin iarăşi cele bune. . Și în acest an, la mănăstirea nicula va avea loc tradiționalul pelerinaj la icoana făcătoare de la minuni. Mănăstirea nicula este un important centru de pelerinaj din ardealul de nord. Manastirea nicula este o manastire de calugari care poarta hramul adormirea maicii domnului. Mitropolia clujului, maramureșului și sălajului, arhiepiscopia ortodoxă română a. Procesiunea va începe sâmbătă, 14 august, la ora 12:00, de la biserica sfântul nicolae.

Au mai rămas numai câteva zile până la marea sărbătoare a adormirii maicii domnului. Anual, in ziua de 15 august, cand manastirea isi serbeaza hramul, anume adormirea maicii domnului, mii de pelerini, atat din tara, cat si de peste hotare, se aduna in poienile din jurul. Reprezentanții prefecturii cluj au avut o întâlnire privind organizarea evenimentelor religioase legate de sărbătoarea adormirii maicii domnului. 71,575 likes · 22,395 talking about this · 3,440 were here. Important loc de perelinaj din ardeal situat la 5km de orasul gherla.

Mergi La Mănăstirea Nicula Reguli și Program De Hramul Adormirii Maicii Domnului
Mergi La Mănăstirea Nicula Reguli și Program De Hramul Adormirii Maicii Domnului from www.monitorulcj.ro
Mănăstirea de pe colina aflată în imediata apropiere a satului nicula, este considerată cea mai importantă vatră monahală a transilvaniei, aceasta având o istorie neîntreruptă de câteva sute de ani. Citeste acum toate articole despre manastirea nicula cluj pe digi24.ro 71,575 likes · 22,395 talking about this · 3,440 were here. Un centru de vaccinare temporar ar putea fi amenajat la mănăstirea nicula, cu ocazia pelerinajului din 15 august. În anul 1713 guvernatorul transilvaniei. Reprezentanții prefecturii cluj au avut o întâlnire privind organizarea evenimentelor religioase legate de sărbătoarea adormirii maicii domnului. Mănăstirea nicula (de calugări) este situată în apropierea oraşului gherla, în localitatea nicula ce aparţine de comuna fizeşu gherlii, sat aflat la marginea judetului cluj. Mitropolia clujului, maramureșului și sălajului, arhiepiscopia ortodoxă română a.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Au mai rămas numai câteva zile până la marea sărbătoare a adormirii maicii domnului. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Reprezentanții prefecturii cluj au avut o întâlnire privind organizarea evenimentelor religioase legate de sărbătoarea adormirii maicii domnului. Programul pelerinajului la mănăstirea nicula. Anual, in ziua de 15 august, cand manastirea isi serbeaza hramul, anume adormirea maicii domnului, mii de pelerini, atat din tara, cat si de peste hotare, se aduna in poienile din jurul. Dacă le răbdăm cu rugăciune, atunci vedem că vin iarăşi cele bune. . Și în acest an, la mănăstirea nicula va avea loc tradiționalul pelerinaj la icoana făcătoare de la minuni. Manastirea nicula este extrem de cunoscuta printre credinciosi, pentru ca in fiecare an aici se aduna sute de mii de oameni sa celebreze sarbatoarea sfiintei maria, la data de 15 august. Mănăstirea ,,adormirea maicii domnului devine celebră în anul 1699, atunci când icoana maicii domnului pictată de preotul ortodox luca de la iclod, lăcrimează timp de … Distanţa rutieră dintre nicula şi manastirea, viteză, timp, consum şi costul mediu. Mii de pelerini au ajuns şi în acest an la mănăstirea nicula, cluj, cel mai mare pelerinaj ortodox din transilvania, organizat cu ocazia adormirii maicii domnului, prilejuită în 15 august. Anual, biserica este inconjurata de pelerini, mergand in coate si in genunchi, ca jertfa pentru iertarea pacatelor. Deși se desfășoară în condiții de pandemie, restricțiile sunt mai blânde anul acesta, spun organizatorii.

Manastirea nicula, clar este cea mai cunoscuta si apreciata manastire din cluj si desigur si din toata transilvania manastirea nicula. Întristările ce vin oamenilor sunt urmările păcatelor şi relelor lor.

Posting Komentar

0 Komentar